МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Погонски делови

Среден погон TRUVATIV E600 BLACK 175mm

Среден погон TRUVATIV E600 BLACK 175mm

Цена со ДДВ: 3750,00 ден
Цена: 3750,00 ден

Повеќе

СРЕДЕН ПРЕНОС FC-T3010 48-36-26 175BL 9 Speed Acera

Цена со ДДВ: 3900,00 ден
Цена: 3900,00 ден

Повеќе

СРЕДЕН ПРЕНОС FC-M610 38-24 170BL 10 Speed Deore

Цена со ДДВ: 9900,00 ден
Цена: 9900,00 ден

Повеќе

SHIMANO-TZ06 Рачна 6Брзина MF-TZ06

Цена со ДДВ: 890,00 ден
Цена: 890,00 ден

Повеќе

Менувач-Преден DOWN PULL 42T

Цена со ДДВ: 290,00 ден
Цена: 290,00 ден

Повеќе

Среден погон MTB Truvativ - XFLOW 3.0

Среден погон MTB Truvativ - XFLOW 3.0

Цена со ДДВ: 1740,00 ден
Цена: 1740,00 ден

Повеќе

ЗАПЧАНИК

Цена со ДДВ: 2900,00 ден
Цена: 2900,00 ден

Повеќе

Ср. погон-ŠTITNIK PVC SW-721

Цена со ДДВ: 300,00 ден
Цена: 300,00 ден

Повеќе

SHIMANO-TZ07 Рачна 7Брзина MF-TZ07

Цена со ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден

Повеќе

СРЕДЕН ПРЕНОС FC-RS500 52-36 170BL 11 Speed 105

Цена со ДДВ: 12300,00 ден
Цена: 12300,00 ден

Повеќе

Среден погон ALU Z-38

Среден погон ALU Z-38

Цена со ДДВ: 890,00 ден
Цена: 890,00 ден

Повеќе

Среден погон-MONOBLOK THUN 115.0mm

Цена со ДДВ: 690,00 ден
Цена: 690,00 ден

Повеќе

SHIMANO-DEORE Заден менувач RD-M591SGS L

Цена со ДДВ: 2990,00 ден
Цена: 2990,00 ден

Повеќе

SHIMANO-DEORE Рачна 8Брзина 12-25T HG51

Цена со ДДВ: 2290,00 ден
Цена: 2290,00 ден

Повеќе

СРЕДЕН ПРЕНОС FC- 3550 50-34 175BL 9 Speed Sora

Цена со ДДВ: 11000,00 ден
Цена: 11000,00 ден

Повеќе

Сред. погон-KLASIČNI PICNIC Z44

Цена со ДДВ: 690,00 ден
Цена: 690,00 ден

Повеќе

Среден погон-Ланец за MTB Z-50

Цена со ДДВ: 650,00 ден
Цена: 650,00 ден

Повеќе

SHIMANO-ALTUS RAČNA 7BRZINA 12-32T CS-HG20-7

Цена со ДДВ: 1290,00 ден
Цена: 1290,00 ден

Повеќе

SHIMANO-DEORE Рачна 8Брзина 11-28T HG51

Цена со ДДВ: 2290,00 ден
Цена: 2290,00 ден

Повеќе

СРЕДЕН ПРЕНОС FC-T611 48-36-26 170BL 10 Speed Deore

Цена со ДДВ: 9300,00 ден
Цена: 9300,00 ден

Повеќе

Страница 1 од 4