МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Штендер-ALU НагодувачкиA NA Задна Вилушка CRNA

ПечатиEmail
4086.jpg4086.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 1500,00 ден
Цена: 1500,00 ден
Производител: CN
Опис


монтиран на задната страна од вилата на велосипед
погоден за големи вили последните велосипед
на големината на тркалата 24-29 "
материјал: алуминиум
црна

Units in box: 1
Вие сте на: Продавница Велосипедска опрема Велосипедски додатоци Штендери Штендер-ALU НагодувачкиA NA Задна Вилушка CRNA