МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Пумпа-SKS INJEX LITE ZOOM

ПечатиEmail

Цена:
Цена со ДДВ: 1900,00 ден
Цена: 1900,00 ден
Производител: SKS
Опис

велосипед пумпа SKS Индекс LITE ZOOM
Компактна телескопска пумпа, со функција на создавање на висок притисок, погоден за сите типови на вентили.
спецификација:
Модел: Injex LITE ZOOM
Тип: Компактен мини - пумпа
материјал: пластично куќиште
Цел: MTB / Трекинг
Вентил: поврзување на сите типови на вентили AV, Себастијан Ветел, влез за DV
Должина: 256 mm
макс. Притисок: 10 бара (144PSI)
Тежина: 175 гр.
Производител: SKS Германија

Units in box: 1