МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

ПУМПА-MANOMETROM HW

ПечатиEmail
4440.jpg4440.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 990,00 ден
Цена: 990,00 ден
Производител: CN
Опис

спецификација:

Алу пумпа со манометар
нога / кат пумпа
Кол 38mm, висина 530mm.
Врска: Presta / Шредер (автомобил вентил)
Продолжува транспорт топки.
виткање база
Материјал: алуминиум / PVC
Боја: сива / црна

Units in box: 1