МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Пумпа-KRYPTON MINI Алум

ПечатиEmail
3793.jpg3793.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 1190,00 ден
Цена: 1190,00 ден
Производител: Kryptonx
Опис

Максималниот притисок е 8 бар.
Може да се користи за сите видови на велосипеди. Компатибилност: AV (автомобил вентил) / DV (класичен вентил)
Со пумпи доаѓа со држач на пумпата, кој е поставен под кошеви шишето кафез (носител шишиња со вода). Превозникот е компатибилен со повеќето од денешните велосипеди, што го прави полесно за транспорт и употреба.

спецификација:

изработена од алуминиум
Kraton рачка
Двонасочно пумпање
со манометар
со универзална глава: Авто вентил и обичните вентили (Dunlop)
со капа на главата, кој ги штити од прав
Тежина: 184 грама
боја: црно-сива

Units in box: 1