МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Пумпа KRYPTON стоечка

ПечатиEmail
Пумпа KRYPTON стоечка

Цена:
Цена со ДДВ: 990,00 ден
Цена: 990,00 ден
Производител: Kryptonx
Опис

Пумпа KRYPTON стоечка

Произведена од квалитетна пластика
Mека гумена рачка

Универзална глава за сите вентили
со адаптери за душек и топки
тежина: 438 gr

Units in box: 1