МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Пумпа INFUSION TT TELESKOP

ПечатиEmail
Пумпа INFUSION TT TELESKOP

Цена:
Цена со ДДВ: 990,00 ден
Цена: 990,00 ден
Производител: SKS
Опис

Пумпа INFUSION TT TELESKOP

  • Производител: SKS Германија
  • Во комплетот се и два држачи за MTB рамови.
  • материјал: пластична со склоплива рачка за пумпање
  • Вентил: сите типови AV , SV , DV
  • Должина : 225 mm
  • Макс. притисок: 6 bar
Units in box: 1