МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

TORBA-NA RAM KRYPTON-X S 055HW 18X7X9

ПечатиEmail
9065.jpg9065.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 790,00 ден
Цена: 790,00 ден
Производител: Kryptonx
Опис

Торба на рамката KryptonX

KryptonX торби за велосипед, со транспарентен горен дел за мобилни телефони, ви овозможува да се вози на целиот ден или патување биде повеќе пријатно и интересно.
Носиш да го користите вашиот телефон како навигација, компјутерот циклус или само сакаат да имаат "око".
Во прилог на сајтот за мобилен, со чанта доаѓа со продолжен кабел за слушалки.
Торбата има посебен отвор за кабел, така што на телефонот и кога користите слушалки заштитен од влага и нечистотија.
Подолу делови на самиот телефон, имате простор во кој ќе може да собере се што ви треба кога патува.
Верзија L е наменет за мобилни телефони до 5,5 инчи.
Транспарентен оддел овозможува да го користите вашиот телефон без ограничувања.

Достапни големини:

големина S - 18x7x9 cm
L големина - 19.5x8.5x10.5 см

Units in box: 1