МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

"F" TOURING Ранец 15L

ПечатиEmail
1834.jpg1834.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 7990,00 ден
Цена: 6392,00 ден
Попуст: -1598,00 ден
Производител: Focus
Опис

- водоотпорен материјал
- руно обрабени очила преграда
- систем за хидратација компатибилен
- систем за прикачување за шлем и заштитници
- анатомски пагони со градите лента и џеб патент практични
- каиш
- носителот клуч
- алатка прегради
- прекривка за дожд
- странични џебови за пијалаци шишиња
- airpermeable назад баласт

Димензии: 34 x 14 x 53 cm

Units in box: 1