МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

"F" BUSINESS Ранец

ПечатиEmail

Цена:
Цена со ДДВ: 7790,00 ден
Цена: 7790,00 ден
Производител: Focus
Опис

- водоотпорен материјал
- ватирани лаптоп
- преграда таблет уред
- поставени основа
- mes прегради за јасна организација
- странични џебови за пијалаци шишиња
- интегрирана клучните држачот
- анатомски прерамки со градите лента
- воздух-порозни назад баласт

Units in box: 1