МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Бидон за вода 0,75 л бела

ПечатиEmail

Цена:
Цена со ДДВ: 890,00 ден
Цена: 890,00 ден
Производител: Focus
Опис

FOCUS шише со вода 0,5л CLASSIC:
- Завртки затворање со повлекување за уста
- БПА и фталат-слободен
- машина за миење садови-доказ и храна безбедно
- може да се рециклира пластика
- направен од 20% рециклирани материјали

Units in box: 1