МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Ранец Tour de France со резервоар за вода

ПечатиEmail
Ранец Tour de France со резервоар за вода 2 литри

Цена:
Цена со ДДВ: 3790,00 ден
Цена: 3790,00 ден
Производител: Le Tour de France
Опис

Ранец Tour de France со резервоар за вода 2 литри

голем капак за чистење на цревото за пиење,

рефлектирачки ленти џеб за мали предмети

Units in box: 1