МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

SANTA CRUZ V10

ПечатиEmail
v10.JPGv10.JPG

Производител: Santa Cruz
Опис

карактеристики

157 mm заден клиренс оска
216 mm (8,5 инчи) систем VPP суспензија
27,5 инчни тркала
Подесување на геометрија со висока и ниска подесувања
Аголна топчесто лежиште за максимална цврстина
C Carbon и јаглерод CC опции на рамка
Лоцирање на спојките заклучите без стегање завртки
Двоен запечатени топчести лежишта за долго лого живот
Две подмачкување нипли на долниот поврзување за лесно одржување
Целосно јаглерод-неуспех и диск заграда
Комплетна јаглерод рамка и замав рака
Интегриран вилушка-тип браник со кабел водич
Kig-05 адаптер за водич синџирот на компатибилност
Лиен клип на синџирот на кочење и исправена заштита
Gummiform рака замав и underpipe заштита
Големини: S, M, L, XL
Дното заградата со навој

Units in box: 1