МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

SANTA CRUZ TALLBOY

ПечатиEmail
TALLBOY.JPGTALLBOY.JPG

Производител: Santa Cruz
Опис

Карактеристики

110мм VPP ™ суспензија
120мм вилушка за 29 "комплети / 130мм вилушка за 27,5 + конфигурации
148 mm заден дел
27.5 Плус компатибилен
Прилог за држач за шишиња
Флип чип во горната лева страна за одржување на геометријата во 29 "и 27,5 + конфигурации
Интегриран управувачки лого
Внатрешните јаглеродни цевки обезбедуваат прецизно и без проблем рутирање на каблите за поместување и каблите на седиштето
Отстранлив држач за преден менувач за максимална компатибилност на погонските преноси
Големини: S, M, L, XL, XXL (XXL само за јаглерод)
Дното заградата со навој

Units in box: 1