МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

SANTA CRUZ STIGMATA

ПечатиEmail
STIGMATA.JPGSTIGMATA.JPG

Производител: Santa Cruz
Опис

Карактеристики

142 mm задна задна осовина
15-милиметарска вилушка со оска
Компатибилен со електронско коло
Целосно изолирани јаглеродни дискови и дискови
Интегриран управувачки лого
Внатрешно ракување со цревото на сопирачките преку нож на вилушка
Внатрешен кабел и водич за црева
PressFit 30 дното заградата
Големини 52, 54, 56, 58, 60

Units in box: 1