МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

SANTA CRUZ NOMAD

ПечатиEmail
NOMAD.JPGNOMAD.JPG

Производител: Santa Cruz
Опис

карактеристики

148 mm задниот дел
170mm VPP ™ суспензија
27,5 инчни тркала
Аголна топчесто лежиште за максимална цврстина
Болт-на шатл-чувар и заштитник downtube
Лоцирање на спојките заклучите без стегање завртки
Двоен запечатени топчести лежишта за долго лого живот
Фалсификувани горните и долните екстремитети
Комплетна јаглерод рамка и замав рака
Внатрешна јаглерод цевки се обезбеди прецизни и без проблеми рутирање на кабли и кабли префрлат seatpost
Kig-05 адаптер за водич синџирот на компатибилност
Gummiform рака замав и underpipe заштита
Потопен долниот ограничувач за заштита од chipping
Една маст брадавица на долниот линк за брзо и лесно одржување
Дното заградата со навој

Units in box: 1