МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

SANTA CRUZ HIGHTOWER

ПечатиEmail
HIGHTOWER.JPGHIGHTOWER.JPG

Производител: Santa Cruz
Опис

Карактеристики

135 мм (5,3 ") VPP ™ суспензија
148 mm заден дел
15-милиметарска вилушка со оска
27.5 Плус компатибилен
29 "тркала
Huckepack амортизерите во прицврстувачот за држач за шишиња во предната рамка
Јаглерод Ц и јаглерод ЦК опции за рамка
Двојно запечатени топчести лежишта за долг животен век
Интегрирани слушалки (IS41, IS52)
Внатрешните јаглеродни цевки обезбедуваат прецизно и без проблем рутирање на каблите за поместување и каблите на седиштето
KIG-05 адаптер за компатибилност со водич за ланец
Големини: S, M, L, XL, XXL
Крајна заграда со конец

Units in box: 1