МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

SANTA CRUZ HIGHBALL29

ПечатиEmail
highball29.JPGhighball29.JPG

Производител: Santa Cruz
Опис

Карактеристики

142 mm задна задна осовина
15-милиметарска вилушка со оска
29 инчни тркала
Прилог за држач за шишиња
Јаглерод Ц и јаглерод ЦК опции за рамка
Целосно изолирани јаглеродни дискови и дискови
Целосна јаглеродна рамка
Внатрешен кабел и водич за црева
Крајна заграда со конец

Units in box: 1