МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

SANTA CRUZ CHAMELEON

ПечатиEmail
CHAMELEON.JPGCHAMELEON.JPG

Производител: Santa Cruz
Опис

Карактеристики

27.5 Плус компатибилен
29 "тркала
Алуминиумска рамка
Заменливо осипување за брзини (со оска од 148mm x 12mm) или со единечна брзина (со оска 142mm x 12mm)
Големини: S, M, L, XL
Стелт капење пост рутирање
Дното заградата со навој
Две шишиња кафез монтирање

Units in box: 1