МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

SANTA CRUZ BRONSON

ПечатиEmail
BRONSON.JPGBRONSON.JPG

Производител: Santa Cruz
Опис

карактеристики

148 mm задниот дел
150mm (6 ") суспензија VPP ™
27,5 инчни тркала
Аголна топчесто лежиште за максимална цврстина
Huckepack амортизер и шише прилог носител и на предната рамка
Лоцирање на спојките заклучите без стегање завртки
Двојно затворени лагери за долг лого живот
Целосно карбонскипропуст и диск држачи
Комплетна карбон рамка и замав рака
ISCG05 јазичиња (само јаглерод рамки)
Gummiform рака замав и underpipe заштита
Големини: S, M, L, XL
Управување со кабел за Стелт и надворешен seatpost
Дното заградата со навој

Units in box: 1