МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

SANTA CRUZ 5010

ПечатиEmail
S5010.JPGS5010.JPG

Производител: Santa Cruz
Опис

Карактеристики

130mm VPP ™ суспензија
148 mm заден дел
27,5 инчни тркала
Аголен топчесто лежиште за максимална вкочанетост
Huckepack амортизерите во прицврстувачот за држач за шишиња во предната рамка
Лоцирањето на држачите за заклучување без прицврстувачки завртки
Двојно запечатени топчести лежишта за долг животен век
Две подмачкувачки брадавици на долната врска за лесно одржување
Фалсификувани горните и долните екстремитети
Целосно изолирани јаглеродни дискови и дискови
Целосна јаглеродна рамка и замав рака
ISCG05 јазичиња (само јаглеродни рамки)
Gummiform рака замав и underpipe заштита
Големини: S, M, L, XL
Управување со кабли за скришум и надворешно седиште
Крајна заграда со конец

Units in box: 1