МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Cervélo

Cervélo велосипеди

R2 Shimano 105

R3 Shimano 105

Цена со ДДВ: 179900,00 ден
Цена: 179900,00 ден

Повеќе

Cervelo S3 Ultegra 22g 2017

Цена со ДДВ: 259000,00 ден
Цена: 259000,00 ден

Повеќе

S3 Ultegra 11

S3 Ultegra 11 28"HE"S3 ULT"22G

Цена со ДДВ: 259000,00 ден
Цена: 233100,00 ден
Попуст: -25900,00 ден

Повеќе

Вие сте на: Продавница Велосипеди Cervélo велосипеди