МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

ВЕЛОСИПЕД VIOLA 16"

ПечатиEmail

Цена:
Цена со ДДВ: 7890,00 ден
Цена: 7890,00 ден

одбери боја

Производител: Capriolo
Опис

RAM / РАМКА:
HI-TEN
ВИЛА / FORK:
STEEL РИГИДНА FORK
DRIVE MIDDLE / преносниот систем:
Еден компјутер со чудак 32T
БРЗИНА / БРЗИНА:
1
Линеарно / синџири:
KMC Z-410
За сопирачките / Кочници:
ПВЦ фронт кочница, ЗАДЕН костер СОПИРАЧКИТЕ
Венчиња / венчиња:
криптон
Димензии тркала / големина на тркалата:
16 "
ГУМИ / Гуми:
WANDA BMX
SADDLE / SADDLE:
DDK
Педали / Педали:
PP BODY
Големината на рамката / РАМКА ГОЛЕМИНА:
7
МАТЕРИЈАЛ РАМКА / Рамка Материјал:
STEEL

Units in box: 1