МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

ВЕЛОСИПЕД ROADSTER MAN 2.0 28"

ПечатиEmail

Цена:
Цена со ДДВ: 27790,00 ден
Цена: 27790,00 ден
Производител: Capriolo
Опис

RAM / РАМКА:
АЛУМИНИУМСКИ
ВИЛА / FORK:
SUNTOUR CR-7V
Влошки СРЕДНИ DRIVE / Б. Б. ДЕЛОВИ:
Тун
DRIVE MIDDLE / преносниот систем:
KRIPTON X ЛЕГУРИ ТРИПЛ
Предна derailleur / FRONT derailleur:
Shimano M191
Задна derailleur / задни derailleur:
Shimano ALTUS
Shifters / Shifters:
Shimano Stef 514
БРЗИНА / БРЗИНА:
24
Линеарно / синџири:
KMC Z-8
За сопирачките / Кочници:
LOGAN 946
HEAD / хабови:
KRIPTON X
Венчиња / венчиња:
KRIPTON X 28 "X19MM
Димензии тркала / големина на тркалата:
28 "
ГУМИ / Гуми:
MITAS КУКА
SADDLE / SADDLE:
SELLE ROYAL РИО
Педали / Педали:
PP BODY
Големината на рамката / РАМКА ГОЛЕМИНА:
21
МАТЕРИЈАЛ РАМКА / Рамка Материјал:
АЛУМИНИУМСКА
Дополнителни категории:
гРАД

Units in box: 1
Вие сте на: Продавница Велосипеди Capriolo велосипеди ВЕЛОСИПЕД ROADSTER MAN 2.0 28"