МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

28"TR"VOYAGER 21-21G

ПечатиEmail
4533.jpg4533.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 39900,00 ден
Цена: 39900,00 ден
Производител: Kalkhoff
Опис

Рамка
MTB Sport 29, 6061 Алуминиум

Големина на рамка во cm: 45 Рамка
Висина кратко: S
Боја: magicblack

Модел: VOYAGER 21 Рамка
Форма: TR менувач
: 1 - синџир
Број на брзини: 21
Инчен големина: 28
Сегмент: Trekking Allround

Units in box: 1
Вие сте на: Продавница Велосипеди 28"TR"VOYAGER 21-21G