МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Промоции

 

Ви го претставуваме WaterRower

Препознатлив по производството на најреалистичниот симулатор за веслање на вода , WaterRower е уште од 1988 год.  посветен на рачната изработка на машини за веслање со исклучителен квалитет. 

WaterRower производите се произведуваат во САД , нашата комплетна програма на дрвени модели е изработена од одбрани плански сечени, цврсти дрвја од шумите на Апалачките планини во САД. 

 

 Перфектно вежбање 

WaterRower е дизајниран да го симулира чувството на глатко пловење низ водата. Како  вистински  саморегулирачки  вид  на вежбање, веслањето  е  идеално  за  сите корисници, од олимписки атлети до рекреативни корисници од било која возраст, пол и физичка подготвеност. Комбинирајки  ги  контролата,  силата  и издржливоста  во  една  комплетна  вежба веслањето  ги  согорува  мастите  и  го зајакнува  вашиот  кардиоваскуларен  систем без штетно влијание или оптеретување на зглобовите.

Вие сте на: Продавница Промоции и Новости