Back to: WaterRower програма

Natural S4

ПечатиEmail

Цена:
Цена со ДДВ: 109590,00 ден
Цена: 109590,00 ден
Производител: WaterRower
Опис

Справа за веслање WaterRower Natural S4

WaterRower Natural е рачно изработена од цврсто јасеново дрво потопено во борова смола за да се добие конзистентност на бојата. Секоја машина е финиширана со Дански лак за добивање на длабок сјај и топлина на дрвото.   

Дрвото е избрано поради неговите својства пред се поради способноста да ги апсорбира звукот и вибрациите овозможувајќи мирно и тивко работење на машината.

Како и сите други видови дрва кои се употребуваат во изработката на WaterRower машините, Јасенот е исклучително цврсто дрво со долготраен век и димензионална стабилност. 

Карактеристики на S4 Процесорот

 

 

 

 

 

 

 

 

Units in box: 1