МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Фитнес опрема

Jordan Fitness

Пилатес ролер

Sport-Thieme Pilates Roller Basic

Цена со ДДВ: 2490,00 ден
Цена: 2490,00 ден

Повеќе

SLAM BALLS

Цена со ДДВ: 2800,00 ден
Цена: 2800,00 ден

Повеќе

Степеници за трчање професионални

Координациски, брзински степеници

Цена со ДДВ: 6350,00 ден
Цена: 6350,00 ден

Повеќе

Сталажа за тегови

Цена со ДДВ: 31000,00 ден
Цена: 31000,00 ден

Повеќе

Heavy Duty Wheel & DVD

Цена со ДДВ: 5990,00 ден
Цена: 5990,00 ден

Повеќе

Фитнес шипка за сајла

Цена со ДДВ: 2300,00 ден
Цена: 2300,00 ден

Повеќе

Фитнес рачки гумирани

Цена со ДДВ: 3500,00 ден
Цена: 3500,00 ден

Повеќе

Фитнес шипка закривена

Цена со ДДВ: 2400,00 ден
Цена: 2400,00 ден

Повеќе

Реактивни топчиња - големи

Цена со ДДВ: 790,00 ден
Цена: 790,00 ден

Повеќе

Закачалка за фитнес подлоги

Цена со ДДВ: 6200,00 ден
Цена: 6200,00 ден

Повеќе

Фитнес подлога Sports Mats

Цена со ДДВ: 6100,00 ден
Цена: 6100,00 ден

Повеќе

Диск перница за рамнотежа

Цена со ДДВ: 1800,00 ден
Цена: 1800,00 ден

Повеќе

Баланс плоча

Цена со ДДВ: 2990,00 ден
Цена: 2990,00 ден

Повеќе

Комерцијален BOSU баланс тренажер

Комерцијален BOSU баланс тренажер со...

Цена со ДДВ: 15200,00 ден
Цена: 15200,00 ден

Повеќе

Фитнес пружина за вежбање

Цена со ДДВ: 1300,00 ден
Цена: 1300,00 ден

Повеќе

Анкер за јаже

Цена со ДДВ: 1360,00 ден
Цена: 1360,00 ден

Повеќе

Сталажа за медицински топки

Цена со ДДВ: 14990,00 ден
Цена: 14990,00 ден

Повеќе

Олимписки Диск тегови гумирани

Цена со ДДВ: 490,00 ден
Цена: 490,00 ден

Повеќе

Медицинка DEEP BLUE

Цена со ДДВ: 3200,00 ден
Цена: 3200,00 ден

Повеќе

Вие сте на: Продавница Фитнес опрема