МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Фитнес опрема

Gim Fit

Гума за вежбање на дланка

Цена со ДДВ: 300,00 ден
Цена: 300,00 ден

Повеќе

ПВЦ тег 3 kg

Цена со ДДВ: 890,00 ден
Цена: 890,00 ден

Повеќе

ФИТНЕС ВЕЛОСИПЕД BF500FD03 GIMFIT

Цена со ДДВ: 13390,00 ден
Цена: 12051,00 ден
Попуст: -1339,00 ден

Повеќе

ФИТНЕС ВЕЛОСИПЕД B23400 GIMFIT

ФИТНЕС Статичен ВЕЛОСИПЕД B23400 GIMFIT

Цена со ДДВ: 15890,00 ден
Цена: 15890,00 ден

Повеќе

КЛУПА ЗА ВЕСЛАЊЕ EX2010

Цена со ДДВ: 11900,00 ден
Цена: 11900,00 ден

Повеќе

ФИТ. СТЕГА

Цена: 590,00 ден

Повеќе

Клупа Ротирачка

Capriolo APOLO ротирачка справа

Цена со ДДВ: 19990,00 ден
Цена: 18990,50 ден
Попуст: -999,50 ден

Повеќе

PVC тег 5kg

Цена со ДДВ: 1290,00 ден
Цена: 1290,00 ден

Повеќе

подлога

Цена со ДДВ: 490,00 ден
Цена: 490,00 ден

Повеќе

подлога VELUR 1.5cm

Цена со ДДВ: 1590,00 ден
Цена: 1590,00 ден

Повеќе

Рачки за Склекови

Цена со ДДВ: 1290,00 ден
Цена: 1290,00 ден

Повеќе

Собен Велосипед BF700FD19 GIMFIT

Цена со ДДВ: 17900,00 ден
Цена: 17900,00 ден

Повеќе

Вратило со повеќе функции DX-VKR2 GIM

Цена со ДДВ: 14990,00 ден
Цена: 14990,00 ден

Повеќе

Подлога за STEP AEROBIK

Цена со ДДВ: 1990,00 ден
Цена: 1990,00 ден

Повеќе

ПВЦ тег 2kg

Цена: 590,00 ден

Повеќе

Фитнес ракавици женски

Цена: 590,00 ден

Повеќе

Вие сте на: Продавница Фитнес опрема