Back to: WaterRower програма

S1

ПечатиEmail

1-4w.gif
Производител: WaterRower
Опис

Справа за веслање S1

The WaterRower S1 rower е достапен во ограничени количини како специјална нарачка. Се изработува од нерѓосувачки челик и е дизајн на Германското претставништво на  WaterRower.

Справата е идеална како за домашни услови така и за употреба во фитнес клубови. 

Карактеристики на S4 Процесорот

 

 

 

 

 

 

 

 

Units in box: 1