Back to: WaterRower програма

M1 LoRise

ПечатиEmail

1-4w.gif
Производител: WaterRower
Опис

Справа за веслање M1 LoRise

Комерцијален модел со ниско тежиште. Рамот е изработен од тубуларен челик за максимална експлоатација во Фитнес клубови. 

Карактеристики на S4 Процесорот

 

 

 

 

 

 

 

 

Units in box: 1