МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

M1 HiRise

ПечатиEmail

1-4w.gif
Производител: WaterRower
Опис

Справа за веслање M1 LoRise

Комерцијален модел со повисока положба. Рамот е изработен од тубуларен челик за максимална експлоатација во Фитнес клубови. 

Карактеристики на S4 Процесорот

  • Планирано времетраење на вежбањето
  • Проектирана далечина на вежбање
  • Однос помеѓу завеслувања и кинетичко движење
  • Напредна анализа на отчукувањата на срцето (потребен е трансмитер за срцеви отчукувања)
  • Прогностика
  • Мерење на вкупна помината дистанца на машината 

 

 

 

 

 

 

 

 

Units in box: 1