МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

E1/Myrower

ПечатиEmail
myrowerpic1

Цена:
Цена со ДДВ: 67400,00 ден
Цена: 67400,00 ден
24h.gif
Производител: WaterRower
Опис

MyRower E1 овозможува оригинално чувство на веслање низ водена површина.

Мониторот отчитува: време, растојание, просек на веслање, и интензитет.

спецификации:

·         Должина на рамка/(седло) Висина: 208 x 48 cm

·         Тежина: 25 kg без вода

·         Воден замаец

·         Подесувачки наслони на петиците

·         Алуминиумска лизгачка шина

 

·         Вертикално складирање за заштеда на простор 

Units in box: 1