МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Classic

ПечатиEmail

1-4w.gif
Производител: WaterRower
Опис

Справа за веслање WaterRower Classic

Справата е рачно изработена од Американски црн орев. Како и другите видови дрво и црниот орев варира во боите од браон до темно виолетова.

Секоја машина е финиширана со Дански лак за добивање на длабок сјај и топлина на дрвото.   

Дрвото е избрано поради неговите својства пред се поради способноста да ги апсорбира звукот и вибрациите овозможувајќи мирно и тивко работење на машината.

Како и сите други видови дрва кои се употребуваат во изработката на WaterRower машините црешата и оревот се исклучително цврсти дрва со долготраен век и димензионална стабилност. 

Карактеристики на S4 Процесорот

  • Планирано времетраење на вежбањето
  • Проектирана далечина на вежбање
  • Однос помеѓу завеслувања и кинетичко движење
  • Напредна анализа на отчукувањата на срцето (потребен е трансмитер за срцеви отчукувања)
  • Прогностика
  • Мерење на вкупна помината дистанца на машината 

 

 

 

 

 

 

 

 

Units in box: 1