МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

A1 Home

ПечатиEmail
a1homestanding

Цена:
Цена со ДДВ: 84300,00 ден
Цена: 84300,00 ден
Производител: WaterRower
Опис
Материјал на рам Американско јасеново дрво
Политура со Дански лак  
Монитор  Quick-start Monitor
Ширина на рачка 43 cm
Моношина  
Тежина 28 kg (без вода), 44.5 kg ( со 17 l вода)
Димензии При вежбање: Должина  212 cm, Ширина 57 cm, Висина 51 cm
  Спакуван: Длабочина  51 cm, Ширина  57 cm, Висина 212 cm
Произведено во  САД
Units in box: 1