МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

S1

ПечатиEmail

1-4w.gif
Производител: WaterRower
Опис

Справа за веслање S1

The WaterRower S1 rower е достапен во ограничени количини како специјална нарачка. Се изработува од нерѓосувачки челик и е дизајн на Германското претставништво на  WaterRower.

Справата е идеална како за домашни услови така и за употреба во фитнес клубови. 

Карактеристики на S4 Процесорот

  • Планирано времетраење на вежбањето
  • Проектирана далечина на вежбање
  • Однос помеѓу завеслувања и кинетичко движење
  • Напредна анализа на отчукувањата на срцето (потребен е трансмитер за срцеви отчукувања)
  • Прогностика
  • Мерење на вкупна помината дистанца на машината 

 

 

 

 

 

 

 

 

Units in box: 1