МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Ви го претставуваме WaterRower

Препознатлив по производството на најреалистичниот симулатор за веслање на вода , WaterRower е уште од 1988 год.  посветен на рачната изработка на машини за веслање со исклучителен квалитет. 

WaterRower производите се произведуваат во САД , нашата комплетна програма на дрвени модели е изработена од одбрани плански сечени, цврсти дрвја од шумите на Апалачките планини во САД. 

WaterRower програма

A1 Home

Цена со ДДВ: 84300,00 ден
Цена: 84300,00 ден

Повеќе

A1 S4

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Classic

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Club S4

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

E1/Myrower

Цена со ДДВ: 67400,00 ден
Цена: 67400,00 ден

Повеќе

HiRise Adaptor

Цена со ДДВ: 6690,00 ден
Цена: 6690,00 ден

Повеќе

M1 HiRise

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

M1 LoRise

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Mahogany

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Natural S4

Цена со ДДВ: 109590,00 ден
Цена: 109590,00 ден

Повеќе

Oxbridge

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

S1

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

S4 Кабел за софтвер

Цена со ДДВ: 1690,00 ден
Цена: 1690,00 ден

Повеќе

WaterBlue

WaterBlue боја за водата

Цена со ДДВ: 390,00 ден
Цена: 390,00 ден

Повеќе

WaterRower Starter Kit

Цена со ДДВ: 9900,00 ден
Цена: 9900,00 ден

Повеќе

XL Шини

XL шини за дрвени справи

Цена со ДДВ: 5690,00 ден
Цена: 5690,00 ден

Повеќе

Граден појас Ant+

Цена со ДДВ: 3390,00 ден
Цена: 3390,00 ден

Повеќе

Граден појас Polar

Цена со ДДВ: 3390,00 ден
Цена: 3390,00 ден

Повеќе

Дигитален Ресивер

Ресивер за срцева акција

Цена со ДДВ: 5990,00 ден
Цена: 5990,00 ден

Повеќе

Заштитна подлога за WaterRower

Цена со ДДВ: 4690,00 ден
Цена: 4690,00 ден

Повеќе

Страница 1 од 2
Вие сте на: Продавница Фитнес опрема WaterRower програма