МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

A1 S4

ПечатиEmail
a1homestanding
waterrower_hr_a

1-4w.gif
Производител: WaterRower
Опис

Справа за веслање WaterRower A1 S4

Материјал на рам Американско јасеново дрво
Политура со Дански лак  
Монитор  Quick-start Monitor
Ширина на рачка 43 cm
Моношина  
Тежина 28 kg (без вода), 44.5 kg ( со 17 l вода)
Димензии При вежбање: Должина  212 cm, Ширина 57 cm, Висина 51 cm
  Спакуван: Длабочина  51 cm, Ширина  57 cm, Висина 212 cm
Произведено во  САД

Карактеристики на S4 Процесорот

  • Планирано времетраење на вежбањето
  • Проектирана далечина на вежбање
  • Однос помеѓу завеслувања и кинетичко движење
  • Напредна анализа на отчукувањата на срцето (потребен е трансмитер за срцеви отчукувања)
  • Прогностика
  • Мерење на вкупна помината дистанца на машината 

 

 

 

 

 

 

 

 

Units in box: 1