МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Ресивер Polar

ПечатиEmail
Ресивер за срцева акција
waterrower_hr_a-(1)

Цена:
Цена со ДДВ: 3390,00 ден
Цена: 3390,00 ден
1-4w.gif
Производител: WaterRower
Опис

Аналоген ресивер за Срцева акција. 

Ја следи работата на срцето и ги прикажува резултатите на S4 дисплејот. 

 

Units in box: 1