МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Дигитален Ресивер

ПечатиEmail
Ресивер за срцева акција
antplus
waterrower_hr_a-(1)

Цена:
Цена со ДДВ: 5990,00 ден
Цена: 5990,00 ден

одбери тип на приклучок

1-4w.gif
Производител: WaterRower
Опис

Дигитален ресивер за Срцева акција. 

Ја следи работата на срцето и ги прикажува резултатите на S4 дисплејот. 

На располагање е како внатрешен или надворешен ресивер.

 

Units in box: 1
Вие сте на: Продавница Фитнес опрема WaterRower програма Дигитален Ресивер