МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Заштитна подлога за WaterRower

ПечатиEmail

Цена:
Цена со ДДВ: 4690,00 ден
Цена: 4690,00 ден
1-4w.gif
Производител: WaterRower
Опис

Се поставува на подот под справата за веслање и го заштитува од евентуални оштетувања.

Димензии 230x150 cm 

 

Units in box: 1
Вие сте на: Продавница Фитнес опрема WaterRower програма Заштитна подлога за WaterRower