МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

XL Шини

ПечатиEmail
XL шини за дрвени справи

Цена:
Цена со ДДВ: 5690,00 ден
Цена: 5690,00 ден
1-4w.gif
Производител: WaterRower
Опис

 Должината на стандардните шини на WaterRower, изнесува 965 mm, во колку сте со особено висок раст и долги нозе тогаш постои опција за вградување на XL шини кои ја зголемуваат должината за 1000 mm односно со вкупна должина на лизгачката шина од 1065 mm.

XL шините се достапни само за дрвените модели.  

 

 

 

Units in box: 1