МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

WaterRower Starter Kit

ПечатиEmail

Цена:
Цена со ДДВ: 9900,00 ден
Цена: 9900,00 ден
1-4w.gif
Производител: WaterRower
Опис

WaterRower Starter Kit вклучува

- WaterRower
заштитна подлога
-
Граден појас со дигитален трансмитер на срцеви очукувања (ANT+)
-
Дигитален ресивер на срцеви отчукувања (Надворешен приклучок ANT+)
-
Сет за чистење

 

Units in box: 1