МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

WaterBlue

ПечатиEmail
WaterBlue боја за водата

Цена:
Цена со ДДВ: 390,00 ден
Цена: 390,00 ден
1-4w.gif
Производител: WaterRower
Опис

Сина боја за водата во танкот.

Ја бои сино водата и го подобрува изгледот на Вашата справа за веслање.

Units in box: 1