МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

HiRise Adaptor

ПечатиEmail
hirise1

Цена:
Цена со ДДВ: 6690,00 ден
Цена: 6690,00 ден
1-4w.gif
Производител: WaterRower
Опис

 Адаптер за подигнување на дрвените справи за веслање за приближно 200mm.

Одговара за сите модели со дрвена рамка

 

 

 

Units in box: 1