МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Надградба за рачка за веслање

ПечатиEmail

Цена:
Цена со ДДВ: 2390,00 ден
Цена: 2390,00 ден
1-4w.gif
Производител: WaterRower
Опис

17" Xeno Muller Поширока рачка за веслање. 

Units in box: 1
Вие сте на: Продавница Фитнес опрема WaterRower програма Аксесоари Надградба за рачка за веслање