МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Фитнес опрема

Фитнес опрема

Kettler® Crosstrainer "Rivo P Black"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Тренажер за стомачни вежби DEREX

Цена со ДДВ: 2700,00 ден
Цена: 2700,00 ден

Повеќе

Heimtrainer Giro M Black

Цена со ДДВ: 37900,00 ден
Цена: 37900,00 ден

Повеќе

ФИТНЕС ВЕЛОСИПЕД B23400 GIMFIT

ФИТНЕС Статичен ВЕЛОСИПЕД B23400 GIMFIT

Цена со ДДВ: 15890,00 ден
Цена: 15890,00 ден

Повеќе

Kettler Multigym

Цена со ДДВ: 99990,00 ден
Цена: 94990,50 ден
Попуст: -4999,50 ден

Повеќе

Пилатес ролер

Sport-Thieme Pilates Roller Basic

Цена со ДДВ: 1390,00 ден
Цена: 1390,00 ден

Повеќе

Олимписки Диск тегови гумирани

Цена со ДДВ: 490,00 ден
Цена: 490,00 ден

Повеќе

SLAM BALLS

Цена со ДДВ: 2800,00 ден
Цена: 2800,00 ден

Повеќе

Kettler® Crosstrainer „CTR 4“

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Airex траки за фитнес подлога

Цена со ДДВ: 350,00 ден
Цена: 350,00 ден

Повеќе

ТЕЖИНА Н

Цена со ДДВ: 1950,00 ден
Цена: 1950,00 ден

Повеќе

Фитнес справа веслач Kettler"Favorit"

Фитнес справа веслач Kettler"Favorit"

Цена со ДДВ: 39990,00 ден
Цена: 35991,00 ден
Попуст: -3999,00 ден

Повеќе

Коса клупа SUB-1160 CAPRIOLO

Цена со ДДВ: 5500,00 ден
Цена: 5500,00 ден

Повеќе

Kettler® Kinetic System Module 3 Leg press

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Трака за Трчање KP-4121H

Цена со ДДВ: 105650,00 ден
Цена: 105650,00 ден

Повеќе

Balance Step 2

Цена со ДДВ: 9900,00 ден
Цена: 9900,00 ден

Повеќе

Balance Step KETTFIT

Balance Step KETTFIT 8396

Цена со ДДВ: 7584,00 ден
Цена: 9900,00 ден
Попуст: 2316,00 ден

Повеќе

Фитнес ракавици WEIGHTLIFTING

Цена со ДДВ: 890,00 ден
Цена: 890,00 ден

Повеќе

Штипка ф50мм

Цена со ДДВ: 290,00 ден
Цена: 290,00 ден

Повеќе

Пилатес ролер

Sport-Thieme Pilates Roller Basic

Цена со ДДВ: 2490,00 ден
Цена: 2490,00 ден

Повеќе

Вие сте на: Продавница Фитнес опрема