МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Фитнес опрема

Фитнес опрема

ФИТНЕС РИПСТОЛ СО ВРАТИЛО

ФИТНЕС РИПСТОЛ СО ВРАТИЛО

Цена со ДДВ: 25900,00 ден
Цена: 25900,00 ден

Повеќе

ФИТНЕС ТРАКА- K1 OMA-3210ES

Цена со ДДВ: 66900,00 ден
Цена: 66900,00 ден

Повеќе

ФИТ. СТЕГА

Цена: 590,00 ден

Повеќе

ПВЦ тег 2kg

Цена: 590,00 ден

Повеќе

Sling-Trainer

TRX

Цена со ДДВ: 9900,00 ден
Цена: 9900,00 ден

Повеќе

Рачки за склекови

Ротациски рачки за склекови

Цена со ДДВ: 5400,00 ден
Цена: 5400,00 ден

Повеќе

Комерцијален BOSU баланс тренажер

Комерцијален BOSU баланс тренажер со...

Цена со ДДВ: 15200,00 ден
Цена: 15200,00 ден

Повеќе

Kinetic System Module 1

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

"Primus"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

RESISTANCE RUNNING TRAINER

Цена со ДДВ: 3690,00 ден
Цена: 3690,00 ден

Повеќе

ФИТНЕС СЕТ ТРХ ТРЕНЕР

Цена со ДДВ: 26900,00 ден
Цена: 26900,00 ден

Повеќе

Комбиниран уред DELTA XL

Цена со ДДВ: 91900,00 ден
Цена: 91900,00 ден

Повеќе

Справа за веслање Coach S

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Собен Велосипед B900FD41 CAPRIOLO

Цена со ДДВ: 29900,00 ден
Цена: 29900,00 ден

Повеќе

Heimtrainer Giro C1

Цена со ДДВ: 42900,00 ден
Цена: 42900,00 ден

Повеќе

ФИТ .ПЕДАЛИ B2340

Цена со ДДВ: 1100,00 ден
Цена: 1100,00 ден

Повеќе

ГУМА ЗА ВЕЖБА НА ДЛАНКА

Цена со ДДВ: 490,00 ден
Цена: 490,00 ден

Повеќе

Disc teg 1kg Ø 25mm

Диск тег од 1kg Ø 25мм

Цена со ДДВ: 150,00 ден
Цена: 150,00 ден

Повеќе

Медицинка DEEP BLUE

Цена со ДДВ: 3200,00 ден
Цена: 3200,00 ден

Повеќе

Медицинка TORNADO BALL 8 KG

Цена со ДДВ: 5990,00 ден
Цена: 5990,00 ден

Повеќе

Вие сте на: Продавница Фитнес опрема