МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Фитнес опрема

Фитнес опрема

"Alpha Pro"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Гравитациски држачи L, ø approx. 97 mm

Цена со ДДВ: 9900,00 ден
Цена: 9900,00 ден

Повеќе

ФИТНЕС СЕТ СКЛЗ ПАДОБРАН

Цена со ДДВ: 4900,00 ден
Цена: 4900,00 ден

Повеќе

Комбиниран уред Multy-Gym 80кг

Цена со ДДВ: 99990,00 ден
Цена: 99990,00 ден

Повеќе

Crosstrainer "Skylon S"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

подлога

Цена со ДДВ: 490,00 ден
Цена: 490,00 ден

Повеќе

ФИТНЕС ТРКАЛО

Цена со ДДВ: 5400,00 ден
Цена: 5400,00 ден

Повеќе

Подлога за STEP AEROBIK

Цена со ДДВ: 1990,00 ден
Цена: 1990,00 ден

Повеќе

Трака за трчање "Race"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Фитнес права клупа CAPRIOLO

Фитнес права клупа CAPRIOLO Model - 9914

Цена со ДДВ: 5290,00 ден
Цена: 5290,00 ден

Повеќе

Crosstrainer "Unix P"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

POWER WHEEL DELUXE

Цена со ДДВ: 5400,00 ден
Цена: 5400,00 ден

Повеќе

Баланс плоча

Цена со ДДВ: 2990,00 ден
Цена: 2990,00 ден

Повеќе

"Favorit" Машина за веслање

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Kettler Fitness Center "Delta XL"

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

BODY TRAINER

Цена со ДДВ: 1490,00 ден
Цена: 1490,00 ден

Повеќе

ФИТНЕС ТРАКА

Цена со ДДВ: 3490,00 ден
Цена: 3490,00 ден

Повеќе

Диск заоблен BLACK PLATE

Цена со ДДВ: 1900,00 ден
Цена: 1900,00 ден

Повеќе

Справа за тегови Herk

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

подлога VELUR 1.5cm

Цена со ДДВ: 1590,00 ден
Цена: 1590,00 ден

Повеќе

Вие сте на: Продавница Фитнес опрема