МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Фитнес опрема

Фитнес опрема

Кука за кревање

Цена со ДДВ: 1790,00 ден
Цена: 1790,00 ден

Повеќе

ФИТНЕС ТРАКА 25

Цена со ДДВ: 8790,00 ден
Цена: 8790,00 ден

Повеќе

ФИТ.ЛАСТИК

Цена со ДДВ: 280,00 ден
Цена: 280,00 ден

Повеќе

CROSS TRAINER RIVO M

Цена со ДДВ: 57500,00 ден
Цена: 57500,00 ден

Повеќе

Тренажер-Собен Велосипед B900FD59 CAPRIOLO

Цена со ДДВ: 22900,00 ден
Цена: 22900,00 ден

Повеќе

Рачки за Склекови CAPRIOLO

Цена со ДДВ: 1190,00 ден
Цена: 1190,00 ден

Повеќе

Ролер за стомачни склекови

Цена со ДДВ: 1390,00 ден
Цена: 1390,00 ден

Повеќе

CAPRIOLO магнетен велосипед

Фитнес Елептичен Магнетен Велосипеди...

Цена: 15890,00 ден
Попуст: 0,00 ден

Повеќе

Вратило со повеќе функции

Вратило со повеќе функци 9913

Цена со ДДВ: 14990,00 ден
Цена: 14990,00 ден

Повеќе

ПВЦ тег 3 kg

Цена со ДДВ: 890,00 ден
Цена: 890,00 ден

Повеќе

OVERSPEED TRAINER

Цена со ДДВ: 5400,00 ден
Цена: 5400,00 ден

Повеќе

Реактивни топчиња - големи

Цена со ДДВ: 790,00 ден
Цена: 790,00 ден

Повеќе

Сталажа за тегови Vector

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

КЛУПА ЗА ВЕСЛАЊЕ EX2010

Цена со ДДВ: 11900,00 ден
Цена: 11900,00 ден

Повеќе

Crosstrainer Rivo P

Cardio-Fitness Cross trainers RIVO P

Цена со ДДВ: 69000,00 ден
Цена: 65550,00 ден
Попуст: -3450,00 ден

Повеќе

ФИТНЕС ДРЖАЧ

Цена со ДДВ: 11590,00 ден
Цена: 11590,00 ден

Повеќе

ФИТ.ЛАСТИК

Цена со ДДВ: 300,00 ден
Цена: 300,00 ден

Повеќе

RACE Трака за трчање

Цена со ДДВ: 119990,00 ден
Цена: 101991,50 ден
Попуст: -17998,50 ден

Повеќе

PVC тег 5kg CAPRIOLO

Цена со ДДВ: 1190,00 ден
Цена: 1190,00 ден

Повеќе

Рачки за Склекови Ротирачки

Цена со ДДВ: 2400,00 ден
Цена: 2400,00 ден

Повеќе

Вие сте на: Продавница Фитнес опрема